Hoi beste IT Professionals.. heb jullie hulp nodig!!

social-media-onderzoekEen nieuw bedrijf, een nieuw blog!

De afgelopen jaren ben ik veel IT Professionals(zonder werk) en IT ZZP’ers tegen gekomen die moeite hebben met het vinden van een IT baan of opdracht. En dat is dood en doodzonde! Ik bedenk me iedere keer weer welke successen deze mensen nu al hadden kunnen hebben, wanneer ze gewoon hun IT baan of opdrachten hadden gevonden. Voor mij staat het vinden van een IT baan of opdrachten gelijk aan dingen gewoon doen op een gestructureerde manier. Hou het simpel en zet iedere keer een volgende stap naar je succes!

Daarom start ik vanaf nu met een wekelijkse blog. Mijn enige doel met deze blog is om JOU te helpen. Met deze blog wil ik graag een community realiseren gerelateerd aan je IT carrière, waar we van gedachten wisselen, elkaar tips geven en elkaar helpen. Ik wil als Carrière Buddy een bron van inspiratie voor je zijn en mijn kennis met je delen.

Ik wil jou helpen met het stellen van je doelen en het realiseren van je dromen in je IT carrière. Ik wil jou helpen de juiste stappen te zetten en deze stappen te implementeren. Ik wil jou helpen om succesvol te zijn met je IT carrière.

Maar om dat te bereiken, heb ik je hulp nodig. En dus… vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?

Waarover wil jij dat ik ga schrijven?
Welke onderwerpen vindt jij interessant?
Waar wil jij de komende maanden meer over leren?
Welke vragen of ideeën heb jij?
Waar loop jij tegenaan?
Wat denk jij dat je nodig hebt om je doelen te bereiken?

Ik ben ook nieuwsgierig op welke dag en welk tijdstip jij mijn blog wilt ontvangen. Plaats de onderwerpen (minimaal 3) natuurlijk in relatie met je IT Carrière en waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder. Als dank voor je reactie ontvang je van mij een CADEAU!

Jouw reactie wordt beloond met een gratis skype sessie `Hoe vergroot ik mijn kans op mijn nieuwe IT Baan’ ter waarde van €195,00! Een persoonlijke skype sessie van 45 minuten waarbij je je eerste stappen zet om je kansen te vergroten om jou IT baan te realiseren!

Schroom niet, om een onderwerp te noemen, welke anderen ook hebben genoemd, plaats het gewoon in je comment. Zo kan ik zien welke van de onderwerpen ‘hot’ zijn.

Ik zie graag je reactie tegemoet!

Who dares, WINS !
Wim

P.s. Hebben je vrienden en/of oud-collega’s ook baat bij mijn blog? Deel dit met hen! 

Geplaatst in Help!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*