Samenwerken

SamenwerkenDe Carrière Buddy werkt samen met verschillende bedrijven, het belangrijkste is dat deze bedrijven passen in de missie en de visie van ons. Zeer zwaarwegend hierbij zijn transparantie, eerlijkheid , vrijblijvend en ten diensten staan van jou als professional.

Een belangrijke samenwerking is met Jobster! te Roosendaal.
Jobster! is een uitzendbureau en  verzorgt voor de Carrière Buddy de contracten met werkgevers/opdrachtgevers op het gebied van uitzenden, detachering, payrolling en werving & selectie.

Nog een belangrijke samenwerking is met Jennifer Campbell  van HIBO BV, zij heeft een 7 stappenplan ontwikkeld voor jou als je wordt ontslagen of dreigt ontslagen te worden.

Op het gebied van pensioenadvisering werken wij samen met Poul Gelderloos PensioenInzicht een onafhankelijk pensioenadviseur.

Young Global People en De Carrière Buddy onderzoeken samenwerking op het gebied van instroming voor IT starters voor TOP bedrijven.

Door deze samenwerkingen kunnen wij als jouw Carrière Buddy ons volledig richten samen met jouw op de ontwikkeling van jou IT carrière.